Om 3E ApS

Med mere end 40 års erfaring tilbyder vi opsætning og service på elevatorer, automatdøre, lifte og rulletrapper.

Drift og vedligeholdelse

3E har nogle visioner og mål, der skiller sig ud fra mange andre typiske danske servicevirksomheder. Vores vision er at skabe sund og stabil vækst på baggrund af stærke, bæredygtige og personlige relationer til kunden. 3E ønsker at levere ydelser og service, der som minimum afspejler kundens forventning.

Baseret på kvalitet, funktion og design er 3E’s mål at tilbyde kunden en skræddersyet løsning, hvor bæredygtighed og økonomisk ansvar ligger til grund for en investering i nyt eller i en god serviceaftale.

3E sørger derfor for at skabe et professionelt kundenetværk af virksomheder, hvor værdien af en bæredygtig og langstrakt løsning vægter højere end kassetænkning.

Vi tilbyder et væld af løsningsmuligheder inden for elevatorer, automatdøre, lifte og rulletrapper, og vi er fleksible og hjælper gerne i hele landet. 

Mange års erfaring
Vi har beskæftiget os inden for denne branche hele vores liv og har over 40 års erfaring.
Høj kvalitet og service
Vi sørger altid for, at der bliver udført et stykke professionelt arbejde af høj kvalitet og med gode, holdbare produkter.
Skræddersyede løsninger
Vi tilbyder gerne skræddersyede løsninger og konstruerer vores ydelser efter kundens ønske og behov.
Alle opgaver i Danmark
Vi holder til i Odense, hvor vi ligger godt placeret til at udføre montering og vedligeholdelse i hele Danmark.
Vil du vide mere?

Du er altid velkommen til at kontakte 3E, hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre mere om vores ydelser og muligheder. Vi står klar til at hjælpe dig!

Kontakt os
Kontakt os