Automatdøre

Professionel drift og vedligeholdelse af automatdøre

Professionel montering af automatdøre baseret i Odense

Hos 3E tilbyder vi montage og service af høj kvalitet til alle slags automatdøre i hele landet. Vi sørger altid for at holde driftsomkostningerne så lave som muligt, og både drift og sikkerhed spiller en stor rolle for os.

Vi leverer og monterer dørautomatik, både skydedøre og svingdøre, til bl.a. plejehjem, skoler og centre. Derudover tilbyder vi også automatdøre med berøringsfrie kontakter, der dermed er COVID-19-venlige.

Ønsker du et lignede tilbud med berøringsfri adgang, så står vi altid til rådighed. Systemet er bredt, og det kan kobles til alle adgangskontroller/CTS. 

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at høre mere om vores løsninger inden for automatdøre. Vi står klar til at rådgive dig om dine muligheder.

Mange års erfaring

Vi har beskæftiget os inden for denne branche hele vores liv og har over 40 års erfaring med elevatorer, automatdøre, lifte og rulletrapper.

Høj kvalitet og service

Vi sørger altid for, at der bliver udført et stykke professionelt arbejde af høj kvalitet og med gode, holdbare produkter.

Alle opgaver i Danmark

Vi holder til i Odense, hvor vi ligger godt placeret til at udføre montering og vedligeholdelse i hele Danmark.

Kontakt os for mere information

Du er altid velkommen til at kontakte 3E, hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre mere om vores ydelser og muligheder. Vi står klar til at hjælpe dig!

Kontakt os
Kontakt os