Elevatorer - Baseret i Odense

Professionel montering og vedligeholdelse af elevatorer

Vi monterer og vedligeholder elevatorer med base i Odense

Hos 3E tilbyder vi montage og service af høj kvalitet til alle slags elevatorer i hele landet. Vi sørger altid for at holde driftsomkostningerne så lave som muligt, og både drift og sikkerhed spiller en stor rolle for os. 

Vi kan hjælpe med lige den opgave inden for elevatorer, du gerne vil have hjælp til. Vi konstruerer altid gerne efter kundens ønske, hvor vi sørger for en moderne elevator, der lever op til ISO 9001 og altså er godkendt efter EN81-20 elevatorstandarden.

For at nævne nogle eksempler på aspekter, vi kan være behjælpelige med inden for vedligehold af elevatorer, kan der bl.a. nævnes montering af nye rullesko for bedre komfort, nyt glidefang for større sikkerhed og nye styringer med regenereringsanlæg, så kunden kan spare strøm.

Ønsker du at høre mere om vores elevatorløsninger, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at rådgive dig om dine muligheder.

Mange års erfaring

Vi har beskæftiget os inden for denne branche hele vores liv og har over 40 års erfaring med elevatorer, automatdøre, lifte og rulletrapper.

Høj kvalitet og service

Vi sørger altid for, at der bliver udført et stykke professionelt arbejde af høj kvalitet og med gode, holdbare produkter.

Alle opgaver i Danmark

Vi holder til i Odense, hvor vi ligger godt placeret til at udføre montering og vedligeholdelse i hele Danmark.

Kontakt os for mere information

Du er altid velkommen til at kontakte 3E, hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre mere om vores ydelser og muligheder. Vi står klar til at hjælpe dig!

Kontakt os
Kontakt os