Lifte til alle behov

Professionel drift og vedligeholdelse af lifte, trappelifte og vertikallifte

Fleksible løsninger inden for lifte

Hos 3E tilbyder vi montage og service af høj kvalitet til alle slags lifte i hele landet. Vi sørger altid for at holde driftsomkostningerne så lave som muligt, og både drift og sikkerhed spiller en stor rolle for os.

Vi tilbyder at montere og servicere trappelifte og vertikallifte lige efter kundens ønske og formål. Det kan f.eks. være en lift til handikappede, til gods eller til affaldscontainere. Vi har bl.a. monteret lifte til værestederne i Odense, så kørestolsbrugerne kan komme med på scenen. 

Ønsker du at høre mere om vores mange løsninger inden for lifte, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at rådgive dig om dine muligheder, og sammen finder vi en god løsning.

Mange års erfaring

Vi har beskæftiget os inden for denne branche hele vores liv og har over 40 års erfaring med elevatorer, automatdøre, lifte og rulletrapper.

Høj kvalitet og service

Vi sørger altid for, at der bliver udført et stykke professionelt arbejde af høj kvalitet og med gode, holdbare produkter.

Alle opgaver i Danmark

Vi holder til i Odense, hvor vi ligger godt placeret til at udføre montering og vedligeholdelse i hele Danmark.

Kontakt os for mere information

Du er altid velkommen til at kontakte 3E, hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre mere om vores ydelser og muligheder. Vi står klar til at hjælpe dig!

Kontakt os
Kontakt os